Sanja Kosor

računovođa

Sanja je unutar tvrtke računovođa zadužena za računovodstveno poslovanje klijenata i komunikaciju s istima. Radom u administraciji neprofitne organizacije stekla je iskustvo u prikupljanju, arhiviranju i pripremi dokumentacije, organizaciji i koordinaciji zadataka potrebnih za provedbu aktivnosti te održavanju zadovoljavajućih odnosa s klijentima kroz fleksibilan, odgovoran i kreativan pristup rješavanju problema.

Višegodišnjim skustvom u računovodstvu stekla je uvid u poslovanje različitih oblika svih pravnih subjekata (profitnih i neprofitnih), upoznala se sa zakonskim propisima i poreznim regulativama te stekla preciznost i analitičnost u radu.

Saznajte više o našem timu Saznajte više o našem timu

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti