RAČUNOVODSTVO

Nudimo kvalitetne računovodstveno-knjigovodstvene usluge za one kojima je važno biti u skladu s trenutnim Zakonima. Osim poreznog savjetovanja vodimo brigu i o svim papirima i rokovima za klijente, kontroliramo poslovanje klijenata i upozoravamo ih ukoliko nešto rade pogrešno.

Osim osnovnih računovodstvenih poslova u svom poslovanju promičemo digitalizaciju poslovanja, korištenje i razvoj novih i inovativnih rješenja kao i konstantno praćenje toka novca i financijskog poslovanja. ​Računovodstvene usluge nudimo za ​tvrtke, obrte i neprofitne organizacije.

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti