Potpora za razvoj europskih videoigara

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA djeluje u sklopu Hrvatskoga  audiovizualnog centra i radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, koji je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

Obavještavamo da je upravo kroz potprogram Media EU objavljen natječaj – Potpora za razvoj europskih videoigara.

Prihvatljivi prijavitelji su poduzeća koja pravno postoje najmanje 12 mjeseci u odnosu na datum prijave i koja mogu priložiti dokaz o produkciji ili razvoju prethodne videoigre koja je bila komercijalno distribuirana tijekom posljednje dvije godine koje prethode objavljenom Pozivu za prijavu projekata (u periodu od 01/01/2017 i datuma prijave).

Dodijeljeni financijski doprinos jest subvencija i iznosi između 10 000 EUR i 150 000 EUR za razvoj koncepta i projekta europske videoigre (aktivnosti do faze u kojoj koncept omogućuje stvaranje izvedivoga prototipa ili pokusne verzije).Dodijeljeni financijski doprinos ni u kojem slučaju ne može premašiti 50 % ukupnih troškova koje je predvidio podnositelj prijave.

Trajanje projekta – do 36 mjeseci od datuma početka provedbe aktivnosti.

Rok prijave – 12. 02. 2020. do 17 sati (za ispunjavanje internetskog obrasca).

Detaljnije informacije o predmetnom natječaju možete pročitati na linku .

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti