POSLOVNI PLANOVI I STUDIJE

(predinvestiticijske, investicijske, feasibility, opportunity, isplativosti… )

Svaka uspješna organizacija treba dobro planirati te provoditi ulaganja i investicije kako bi stalno bila korak ispred konkurenata. Isto tako potrebno je postići maksimalan prinos na ulaganja analizom povrata na ulaganje i analizom opcija, a pritom je korisno uzeti u obzir bespovratna sredstva iz EU i druge programe koje su organizacijama na raspolaganju.

Pružamo tvrtkama potporu u pronalaženju optimalnih izvora financiranja za svoje investicije, uključujući bespovratna sredstva i druge olakšice. Izrađujemo poslovne planove za potrebe dobivanja kredita u bankama, za prijave na različite poticaje te za interne potrebe evaluacije strateških planova.

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti