Otvoren novi ciklus edukacija za poduzetnike u poduzetničkom centru Synergia!

Razmišljaš li o otvaranju tvrtke ili paušalnog obrta? Želiš li dodatno unaprijediti znanje koje ti treba u poslovanju? Želiš li steći iskustvo iz prakse?

Na poduzetničkom putu svih nas, a osobito poduzetnika početnika stoje različite barijere . Administrativne i financijske barijere su najčešće one koje usporavaju poslovanje i pomiču fokus sa strateških prioriteta poduzeća. U sklopu poduzetničkog centra Synergia kreće ciklus online edukacija pod nazivom “Osnove računovodstva, financija i administracije kod poduzetnika” namijenjen poduzetnicima početnicima, ali i onima koji već posluju. Jedan od ciljeva centra je konstantna edukacija poduzetnika i poboljšanje poduzetničkih vještina. Edukacija je podijeljena u 5.različitih modula koji obuhvaćaju financijsko i administrativno poslovanje obrta i trgovačkih društava, a namijenjena je novim i postojećim poduzetnicima te njihovim zaposlenicima.

Edukacija počinje 17.02.2019. godine, a prijave se primaju do 10.02.2019. putem e-maila: synergia.savjetovanje@gmail.com

Cijena edukacije iznosi 360,00 kn.

Predavanja će se odvijati on-line putem Moodle sustava učenja, a moduli se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela, projektnog zadatka te on-line provjere znanja. Nakon završene edukacije svaki kandidat dobiva potvrdu o završenoj neformalnoj edukaciji.

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti