Otvoren ciklus edukacija za pisanje poslovnih planova u poduzetničkom centru Synergia!

Na poduzetničkom putu jedna od najvažnijih stvari je definiranje i kreiranje poslovnog plana. U sklopu poduzetničkog centra Synergia kreće ciklus edukacije pod nazivom “Planiranje i priprema poslovnih planova” namijenjen poduzetnicima početnicima, poduzetnicima koji već posluju kao i zaposlenicima u poduzećima. Jedan od ciljeva centra je konstantna edukacija poduzetnika i poboljšanje poduzetničkih vještina. Edukacija je podijeljena u 3 različita modula koji obuhvaćaju sve segmente bitne za razvoj i pripremu poslovnog plana. 

Edukacija počinje 12.12.2019 godine u 16:00 sati na adresi Ruđera Boškovića 20/2,21000 Split a prijave se zaprimaju do 10.12.2019 godine na adresu: poduzetnicki.centar@synergia-consulting.hr

Cijena edukacije je 360,00 kn a nakon završene edukacije svaki kandidat dobiva potvrdu o završenoj edukaciji.

Broj mjesta je ograničen.

Program edukacije

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti