OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA POTICANJE STARTUP PODUZETNIŠTVA U 2019. GODINI Get in the Ring Split 2019

 Uđi u ring i osvoji 100.000 kn za svoj startup u Splitu! 

Za malo više od mjesec dana održat će se natjecanje „Get in the Ring“ u Splitu. Tijekom trodnevnog programa, najperspektivniji startupi u Splitu i okolici borit će se za titulu najboljeg, novčanu nagradu i uspostaviti vrijedne veze s investitorima i poslovnim liderima iz cijelog svijeta. 

Put do globalnog finala 

Svake godine Zaklada Get in the Ring organizira globalno startup natjecanje na kojem pronalaze najperspektivnije startupe svijeta. Ove godine natjecanje je održano u više od 80 zemalja. Startupi su mogli ući u konkurenciju u jednom od 130+ preliminarnih događaja gdje su dobili pripremne treninge, imali sastanke 1-na-1 s investitorima i mogućim kupcima i prezentirali se pred mnogobrojnom publikom tijekom borbi uživo. Pobjednici lokalnih natjecanja idu na jedan zajednički globalni događaj gdje se bore za nastup pred globalnom publikom i investitorima. 

Dvostruko veća prva nagrada, povećan nagradni fond u odnosu na prošlu godinu 

Ove godine, natjecanju se pridružio i Split! Zahvaljujući suradnji Ekonomskog fakulteta u Splitu i Grada Splita sa partnerima, naš najbolji startup će dobiti priliku boriti se na globalnoj pozornici Get in the Ring 2020. Osim toga, osiguran je i nagradni fond od čak 250.000 kn. Prva tri mjesta odnose po 100.000 kn, 70.000 kn i 50.000 kn, a još tri mjesta dobivaju utješnu nagradu od 10.000 kn. (za usporedbu, 2018. Isplaćeno 130.000 kuna – prva nagrada 50 tisuća, druga 30 tisuća, treća 20 tisuća i još tri po 10 tisuća). 

Žiri težak preko 100 milijuna eura 

Natjecatelji će proći kroz iscrpan proces priprema i provjera, a o pobjednicima će odlučivati međunarodni žiri čiji članovi vode ili predstavljaju investicijske fondove s preko 100 milijuna eura spremnih za ulaganje u perspektivne startupe. Osnivači startupa će morati pokazati koliko njihov startup zaista potencijalno vrijedi. To uključuje ozbiljnost problema i inovativnost rješenja, kompetencije tima, veličinu tržišta, održivost poslovnog modela i niz drugih značajki. 

Prijave, odabir i trening za 20 najboljih 

Natjecatelji se mogu prijaviti na web stranici događaja do 4. prosinca 2019. u 23:59h. Prijaviti se mogu svi mali poduzetnici (doo, jdoo i obrt) registrirani u Splitu ili spremni prebaciti sjedište u Split. U prvom krugu bit će odabrano 20 najboljih prijava koji će dobiti priliku sudjelovati u pripremama 10. i 11. prosinca i drugom krugu 12. prosinca. Pripreme (mentoriranje natjecatelja) će održati iskusni trener Emanuele di Francesco iz GITR Fondacije i Dario Boras, direktor uspješnog startupa Parklio i „vice-prvak“ globalnog GITR natjecanja u Singapuru 2017 godine. 

Finale u boksačkom ringu 

U drugom krugu će se na osnovu razgovora 1-na-1 odabrati 6 finalista. U finalu, 12. Prosinca, u Radisson Blu Split Hotelu, održat će se tri borbe u kojima će se međusobno suočiti po jedan finalist. Gubitnici svakog meča dobivaju utješnu nagradu od 10.000kn, dok će pobjednici sudjelovati u dodatnom unakrsnom ispitivanju od strane žirija koji će na kraju odlučiti o osvajačima prva tri mjesta. 

Izvor: Grad Split

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti