O nama

Znanjem i iskustvom našeg tima i partnera, koristeći nove tehnologije te poticanjem suradnje i zajedničkog stvaranja osiguravamo klijentima i partnerima definiranje strategije i financijske održivosti, ispunjavanje planiranih ciljeva, povećanje konkurentnosti i pravovremeni pristup informacijama.

Maja Dragojević Bačić

Direktorica financija i računovodstva

Maja Dragojević Bačić razvija usluge financijskog savjetovanja i vodi računovodstveni odjel. Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u savjetovanju pravnih osoba iz različitih gospodarskih sektora, upravljanju financijskim procesima poduzeća i neprofitnih organizacija kao i ​provedbi projekata financiranih iz EU fondova. ​Svojim radom doprinijela je ​razvoju inovacija i inovacijskih sustava za praćenje financijskih procesa, kreiranju potrebnih računovodstvenih analitika i izvještaja te njihovoj implementaciji. 

Ukoliko Vam je potreban financijski i strateški savjet prilikom otvaranja ili restrukturiranja tvrtke, pokretanja novog projekta, širenja poslovanja i traženja relevatnih financijskih izvora za vaš rast naše usluge financijskog upravljanja i savjetodavne podrške zasigurno će doprinijeti vašem razvoju i dugoročno održivom poslovanju.

Antonija Bačić

Računovođa

Antonija Bačić je još za vrijeme fakultetskog obrazovanja pokazivala poseban interes za računovodstvo i reviziju uz želju da se konstantno usavršava i time proširuje postojeće vještine i znanja. Educirana je za profesionalno vođenje poslovnih knjiga uz primjenu digitalnog računovodstva te za sastavljanje svih potrebnih financijskih izvješća, od godišnjih financijskih izvješća do izvješća za potrebe podnošenja poreznoj upravi i drugim relevantnim institucijama. Svjesna da u izazvonom okruženju u kojem poslujemo je upravo kontinuirana edukacija nužna za kreiranje kvalitetnih računovodstvenih informacija za naše klijente, Antonija aktivno unaprjeđuje svoje znanje na području računovodstva i financija. Posljednje dvije godine izgradila je povjerenje klijenata te zajedno s direktoricom za financije i računovodstvo sudjeluje u razvoju poslovnih procesa i povećanju kvalitete naših usluga. 

Ukoliko tražite kvalitetnog računovođu koji će razumjeti i pravovremeno odgovoriti na vaše potrebe naše usluge će zasigurno zadovoljiti vaša očekivanja i omogućiti vam brže i efikasnije svakodnevno poslovanje.

Marina Posavec 

Računovodstvena koordinatorica

Marina Posavec nova je članica tima koja zahvaljujući prelasku na digitalno poslovanje svoj posao može uglavnom raditi s otoka Šolte na kojem i živi. Svoje iskustvo rada na projektima i u administrativnom poslovanju stekla je upravo na otoku kroz posao asistentice voditeljice projekta Klaritac kulture SOULTA i kao tajnica Šoltanskog glazbenog zbora OLINTA. Administrativno poslovanje, priprema i arhiviranje dokumentacije, sudjelovanje na sastancima i priprema razne dokumentacije potrebne za redovno poslovanje tvrtke njezina su odgovornost.