Mala škola poduzetništva za žene

HGK – Županijska komora Split poziva poduzetnice početnice, kao i sve one koje tek planiraju postati, poduzetnice na jedinstvenu dvodnevnu radionicu Mala škola poduzetništva za žene, koja će se u Županijskoj komori Split održati 6. i 13. studenoga u 10 sati (registracija od 9 sati i 30 minuta).

Radionica je namijenjena sadašnjim i budućim poduzetnicama radi stjecanja novih znanja i vještina u kreiranju i upravljanju tvrtkom.

Koncipirana je tako da će se prvi dio škole održati 6. studenoga i bit će posvećen svemu što je potrebno na početku ulaska u poduzetništvo – od odabira knjigovodstvenog servisa i troškova do osobnog PR-a i utjecaja društvenih mreža. Drugi dio, 13. studenoga, bavit će se formiranjem cijena, plaćama, marketingom i prodajom, izdavanjem računa, PDV-om te završetkom cijeloga knjigovodstvenog ciklusa.

Predavačice na radionicama će biti Ivana Radić i Aleksandra Carvalho. Ivana Radić je predsjednica udruge Međunarodne mreže poslovnih žena te direktorica Present communicationsa d.o.o., koja se bavi konzultacijama iz područja vodstva, organizacije, podizanjem profitabilnosti te prodaje. Aleksandra Carvalho direktorica je društva Mereor d.o.o. koje se bavi računovodstvenim uslugama, savjetovanjem te menadžerskim izvještavanjem.

Radionica je besplatna, uz obveznu prijavu online obrascem.

Prijave se zaprimaju do 1. studenoga.

Kontakt-osoba u ŽK Split je Antonija Bašić.

Program radionice nalazi se na linku.

Izvor: Hrvatska gospodarska komora

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti