Koji su preduvjeti za ostvarivanje potpore HZZ-a za travanj i svibanj?

Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) pustio je u rad na svojoj webstranici nadograđenu verziju aplikacije preko koje se šalje dokumentacija za potporu za očuvanje radnih mjesta COVID-19. Zbog toga je važno da su preuvjeti za plaće ispunjeni.

Nadogradnja se prvenstveno odnosi na on-line slanje dokaza o isplatama plaće za ožujak, travanj i svibanj ove godine. 

Važno je imati pripremljene sljedeće podatke/dokumente koje treba unijeti/poslati:

  1. Šifra JOPPD obrasca na datum isplate plaće
  2. Ime i prezime i OIB radnika (popunjava se u samoj aplikaciji)
  3. Bankovni izvod koje treba priložiti

Napomena: Bez obzira što ste poslali dokaz na email pisarnica, morate poslati i putem aplikacije. Prema nekim informacijama od HZZ-a bitno je poslati dokaze do 05.05.2020. jer u protivnom neće biti omogućena potpora za travanj i svibanj.

Izvor: Women in adria

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti