Izrada strateških dokumenata

Dugoročno planirati razvoj poslovanja podrazumijeva definirati konkretne kratkoročne i dugoročne ciljeve te načine na koji će se oni ostvariti uzimajući u obzir unutarnje i vanjsko okruženje u kojem tvrtka posluje te resurse i kompetencije koje tvrtka posjeduje. Donošenje strateških planova omogućava nam da ostanemo u korak s konkurencijom te pravovremeno ponudimo usluge i proizvode koji će zadovljiti potrebe tržišta i naših krajnjih korisnika.

Ukoliko vam je potrebna podrška pri analizi poslovanja i planiranju budućnosti vaše tvrtke, usklađivanje poslovnih aktivnosti s vizijom i dugoročnom strategijom, poboljšanje unutarnje i vanjske komunikacije i povezivanje operativnog poslovanja i procesa sa strateškim ciljevima obratite se našim stručnjacima. Strategije i poslovni planovi koje nudimo su konkretni i provodivi, u potpunosti usklađeni s vašim potrebama i kapacitetima.

Obratite nam se s povjerenjem – izrađujemo strategije i poslovne planove za potrebe razvoja tvrtke, apliciranja za financijska sredstva i usklađivanja s aktualnim potrebama tržišta:

  • Planiranje i izrada kratkoročnih i dugoročnih strategija razvoja
  • Izrada analiza i istraživanja tržišta
  • Izrada poslovnih i akcijskih planova
  • Edukacija zaposlenika i članova uprave