Hack-a-thon 2020 – Hotel Krilo

Student si ili mlađi od 30 godina? Imaš ekipu s kojom radiš čuda (ili barem maštaš da radite čuda)? Spremni ste iznjedriti neko uber kul rješenje? Volite robote?

Ako je na 3 i više pitanja odgovor pozitivan pripremite se za prijavu!

Prijavi svoj tim na 24-satno natjecanje koje organizira Hotel Krilo od 17. – 19.1.2020. Natjecat će se u 2 kategorije: 

  1. AlphaBot
  2. AlphaBot + mobile app

Prijavljeni će dobiti nekoliko tema odnosno zadataka na izbor, ovisno o njihovim preferencijama. Ono što će se tražiti bit će prezentirati funkcionalno rješenje odabrane teme uz pomoć AlphaBota na inovativan i zanimljiv način.

Od opreme jedino je potreban laptop, a sve ostalo osigurava Hotel Krilo.

Osim opreme, osiguravaju vam smještaj u hotelu, hranu i piće, grickalice, goodie bagove, tombolu, party. I ono najvažnije osiguran fond novčanih nagrada od 20.000 kn.

Ono što je još važno napomenuti jest da su na raspolaganju i stručni mentori koji će biti uz prijavljene cijelo vrijeme.

Ako ste mislili da je nakon proglašenja sve gotovo, varate se. Nakon proglašenja pobjednika organiziran je party i još jedno gratis noćenje s doručkom prije odlaska za prijavljene.

Zvuči zanimljivo, zar ne? 😊

Prijavi se na linku: PRIJAVA HACK-A-TON 2020

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti