FINANCIJSKO I POSLOVNO SAVJETOVANJE

Usluge financijskog i poslovnog savjetovanja obuhvaćaju potporu tvrtkama u svim fazama njihovih projekata, od evaluacije, razvoja i pripreme ideje do nalaženja sredstava za realizaciju te ideje i praćenja nje​zine provedbe. Tvrtkama pružamo potporu u upravljanju financijskim i strateškim izazovima u svim fazama njihova rasta i razvoja.

Financijsko i poslovno savjetovanje uključuje financijsko upravljanje projektima, izradu financijskih planova i financijskih izvještaja, revizija financijskih izvještaja projekata, financijska kontrola i financijsko restrukturiranje, izrada strategija i studija izvodljivosti.

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti