PODUZETNIČKI CENTAR

Poduzetnički centar Synergia osnovan je s ciljem razvoja edukativnih usluga i inovativnih alata i usluga za olakšanje poslovanja udruga, tvrtki i obrta koji žele postati poduzetnici i svojim radom doprinijeti održivom razvoju zajednica u kojima posluju. Svojim znanjima, koristeći nove tehnologije i poticanjem suradnje i zajedničkog stvaranja osiguravamo svojim klijentima i partnerima definiranje strategije, ispunjavanje planiranih ciljeva, povećanje konkurentnosti i pravovremeni pristup informacijama.

Usluge koje centar pruža: računovodstvo, administrativno upravljanje projektima, financijsko upravljanje projektima, financijsko savjetovanje i izrada financijskih analiza, pisanje poslovnih planova i projektnih prijedloga i usluge edukacije.

Realizacija općeg cilja bit će potpomognuta mjerama koje će se odnositi na četiri strateška cilja:

1. Poboljšanje poduzetničkih vještina

Podupiranjem cjeloživotnog učenja te ciljanim i specijaliziranim edukacijama pružiti potporu  razvoju subjekata maloga gospodarstva i ojačati njihove uprave i zaposlenike.

2.Sustavna podrška poduzetnicima

Kroz poslovno i administrativno savjetovanje pružiti podršku poduzetnicima početnicima za osnivanje i pokretanje poslovanja. Sustavna podrška poduzetnicima podrazumijeva osigurane potrebne resurse, znanja i prostornu infrastrukturu.

3.Promocija poduzetništva

Kroz usko određene aktivnosti promovirati poduzetništvo s naglaskom na poduzetništvo žena, društveno poduzetništvo i inovacije kako bi se tako pridonijelo ravnomjernijem i uravnoteženom razvoju hrvatskih općina, gradova i otoka.

4.Osiguranje vidljivosti uloge i mogućnosti društvenog poduzetništva

Informiranje opće javnosti o temama u vezi s društvenim poduzetništvom.

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti