EU I NACIONALNI FONDOVI I POTPORE

Uključuje izradu projekata za potpore iz EU fondova, nacionalnih fondova kao i programa potpore financijskih institucija (zajmovi i krediti). Osim izrade projekta pripremamo i prijavnu dokumentaciju. Analiziramo poslovanje i planiranje investicije temeljem čega predlažemo izvore financiranja i/ili sufinanciranja.

Provodimo nabave prema pra​vilima nabave za EU natječaje i izvještavamo provedbena tijela o napretku vaših investicija. Educiramo vaš tim o raznim problematikama. Kontinuirano pratimo planove te predlažemo nove optimalne izvore sufinanciranja i nastavaka projekata.

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti