Edukacija

Osluškujući posljednjih godina potrebe društva postali smo itekako svjesni razvoja i tranzicije koji se događaju u drugim dijelovima Europe i svijeta te smo osmisli edukativne programe s konkretnim rješenjima koji mogu lokalnim zajednicima i zainteresiranoj javnosti omogućiti upijanje stručnih znanja.

Dizajniramo i provodimo suvremene i praktične edukativne programe koji su strukturom, sadržajem i metodikom prilagođeni liderima u poslovanju njihovih organizacija. Spajanjem tradicionalnih područja poslovanja sa suvremenim metodama učenja i aktualnom tematikom, osiguravamo da stečene vještine odmah primijenite u svakodnevnom poslovanju.
Edukativni programi koje smo razvili:

ONLINE EDUKACIJE

Koje su prednosti održavanja online nastave:

Znate li da kod nas možete pohađati nastavu s radnog mjesta ili vlastitog doma?
Uz platformu Moodle na online predavanjima osiguravamo vrhunsku razinu edukacije i mogućnost interakcije s predavačem.

Svako online predavanje je konstantno dostupno polazniku

Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem ćete se upoznati s predavačem i sustavom

  • Ponavljamo gradivo
  • Pružamo podršku
  • Program je potkrijepljen stvarnim primjerima iz prakse
  • Nastavu slušajte sa svog smartphonea, tableta ili računala. Bilo gdje!

Online programi:

OSNOVE ADMINISTRACIJE, RAČUNOVODSTVA I FINANCIJA U NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA

OSNOVE ADMINISTRACIJE, RAČUNOVODSTVA I FINANCIJA KOD PODUZETNIKA

OSNIVANJE I POSLOVANJE UDRUGA

POSLOVNI ADMINISTRATOR

Sve informacije dostupne su mailom: synergia.savjetovanje@gmail.com

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti