3. Online BizHack Startup Caffe: Startup alatnica

Razvoj novih poslovnih situacija zahtijeva nove pristupe – s razvojem startup scene, u fokus su došli novi i uzbudljiviji načini razvoja poslovanja. Inkubatori, akceleratori, co-working, makerspace samo su neki od novih termina i formata za startupe, freelancere ili novopečene poduzetnike. Pored navedenoga, u zadnje vrijeme vrlo često slušamo i o važnosti mentora te umrežavanja kao izvrsnoj prečici do bržeg, višeg i boljeg napredovanja.

Niste sigurni tko je tko u startup ekosustavu? Ili koji od navedenih formata vam najbolje odgovara s obzirom na trenutnu fazu razvoja vašeg poslovanja? A kako odabrati pravog mentora? Stay tuned jer na 3. BizHack Startup Caffe webinaru “Startup alatnica” dajemo odgovore upravo na ovo pitanja.

Poduzetnici domaćini sa splitskog područja će sa sudionicima webinara podijeliti svoje iskustvo korištenja novih formata poslovanja poput inkubatora i akceleracijskih programa. U drugom dijelu događaja u moderiranoj panel raspravi razgovarat ćemo o startup ekosustavima u Hrvatskoj i svijetu.

Prijavite se na događaj i saznajte iz prve ruke kako razviti uspješan poslovni poduhvat.

Na događaju sudjeluju:

1. Ivan Burazin, osnivač & CEO Codeanywhere

2. Vedran Đidara, stručnjak za razvoj projekata Sedam IT

3. Nikolina Jerkovićvlasnica White Space obrta za dizajn i programiranje te osnivačica Pausalist.com

4. Armando Matijević, osnivač & CEO SplitX

Raspored događaja:

16:55  Prijava, networking i otvaranje
17:30  Predavanje na temu “Startup alatnica”
18:00  Panel rasprava na temu startup ekosustava u Hrvatskoj i svijetu
18:40  Zaključak, evaluacija i zatvaranje BizHack Startup Caffea

Sudjelovanje na događaju je besplatno i odvijat će se preko Zoom-a, stoga je potrebna prijava na isti.

Link na prijavu (neka vas ne zbuni tekst na engleskom, događaj će biti u potpunosti na hrvatskom jeziku).

————-

Ovaj događaj organiziran je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“  kojem je svrha poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Republici Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini u kojem Hrvatska gospodarska komora (HGK) sudjeluje kao partner.

Organizator događaja je  Hrvatska gospodarska komora uz podršku organizacije Lean startup Hrvatska koja već 7 godina radi na razvoju startup i poduzetničkog ekosustava te je, zbog iskustva u organizaciji i provedbi preko 50 različitih događanja za startup ekosustav u Hrvatskoj i inozemstvu, izabrana kao implementator aktivnosti ovog projekta. 

Lokalni partner projekta je ICT Županija, projekt pokrenut od strane Splitsko-dalmatinske županije s namjerom poticanja i razvoja ICT sektora u županiji.

Događaj podržava:

Splitsko dalmatinska županija
PORC – Poduzetničko razvojni centar općine Erdut
eSTUDENT

Poduzetnički centar Synergia

Synergia savjetovanje d.o.o. nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici \"Pročitaj više ...\".
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti